söndag 26 april 2009

The Soundtrack of My Life

De 15 mest spelade låtarna just nu...

And Then They - Run Raised Fist
Cupid's Victim - Tiger Army
Day Sixteen-Loser - Ayreon
Midnattens Widunder - Finntroll
Still Counting - Volbeat
Harry - CC Cowboys
Ten Speed (of Gods Blood and Burial) - Coheed and Cambria
Execution Song - Johnossi
Olavur Riddaros - Tyr
Maskineri - Kaizers Orchestra
Norska Bräder (Norweigan Boards) - Väsen
Caught in a Mosh - Anthrax
The Cycle - A Dozen Furies
Halo - Soil
Monster Mash - the Misfits

torsdag 16 april 2009

Det var inte igår...

och en hel del har hänt sen sist...

Sista tiden i Australien bestod mest av sex, surf och sushi... (skyll dig själv, mamma) och en och annan krokodil. Det första jag gjorde när jag kom hem var att fixa visum och boka biljett tillbaka. Den 23 maj bär det av igen!

Första helgen hemma spenderades i Linköping med Pärlan och Oskar (gud, vilket dåligt namn...) Iklädda en jäkla massa silkespapper körde vi fuldans O'neills-style (Agnes saknades!) bland alla ekonomer med backslick. Dagen efter mådde man väl sisådär, men situationen räddades med hjälp av scones, Family Guy och en ananas.

Efter alldeles för lite tid hemma i skogen med vänner och familj bar det av till Oslo igen, för att försöka dra ihop lite snabba cash! Bor numera i eget rum med , hör och häpna, t.o.m en egen säng! Lyx. Tillbaka på kära, gamla Lektern och trivs som fisken i vattnet. SOM jag och the twins rockar i loungen! Ingenting kan ju någonsin mäta sig med förra sommaren, men ett par öl på Blue Note ger mig flashbacks.

Åkte tillbaka hem en sväng över påsk. Började festligheterna med en dygnskryssning till Mariehamn med Lollo. Blev kanske inte riktigt helt som vi tänkt oss,men jättemysigt ändå. Tack, gumman! Sen raka spåret hem till skogen. Påsk är nog det som vi i familjen Karlsson gör bäst. Påskbål, skattjakt, mojitos, japanilaisets, mat, blåsippsspaning och sedvanlig somning i tvsoffan hör till helgens höjdpunkter.

På självaste påskafton var det kalas hemma hos Linda. Synd att det bland oss fanns ett rötägg, men jag hade en grym kväll med tjejerna. Sen bar det av till stadens hotell. Lite segt var det allt, men framot slutet tog syskonen Karlsson lilla dansgolvet med storm, och kvällen slutade med McDonalds i stugan (mc-fast, någon?) Det bästa av allt, ingen var bakis dagen efter. Success!

Nu är jag tillbaka i Oslo igen. Vädret är grått och än så länge inget jobb idag. Men jag har äntligen fått med mig Anna hit, och hon ska också pröva lyckan på Lektern. Hurra!