tisdag 7 juli 2009

y!

Jag inser att mitt bloggande ar mest for nar jag ar hemma, jobblos eller allmant uttrakad. Sa av min tomma blogg att doma ar jag inget av det tidigare. Jag ar i Australien, jag har tva jobb och jag ar INTE ett skvatt uttrakad. Jag ska forsoka battra mig lite pa den har fronten sa ni dar hemma far veta vad jag sysslar med, men nu far ni noja er med en liten lista pa vad jag har gjort sen sist...

Jag har...

*varit pa familjesemester (fast jag misstanker att jag mest blev medbjuden for att agera lektant sa lillflickan holl sig lugn) Vi akte upp till guldkusten och bodde pa en familjeresort, drack champagne och akte limosin. Pytt, nar jag fyllde nio rackte det minsann med en burk allerlai!

*insett att Australien INTE alltid ar sa varmt och trevligt som man kan tro. Speciellt inte inomhus.

*darfor investerat i ett duntacke och en toppluva

* forsokt fa lite liv i folk och stalla till med ett hejdundrande midsommarkalas, med stang och allt. Det gick sadar. Det var tydligen mycket mer intressant att titta pa fotboll och dricka ol, an dansa sma grodorna och snapsa absolut. Sen borjade det regna och gardsplanen forvandlades till en gyttjepol.

* lost en valdans massa korsord

* hoppat i havet i bade tid och otid, oberoende av vaderlek

* inte surfat en brakdel av vad jag har velat

*trottnat pa att vanta, tagit saken i egna hander, kopt en surfbrada, insett att den ar osurfbar (iaf for mig) och atergatt till softboards...

* lart mig dricka rodvin, lart mig tycka om agg (gulan ocksa) men avskyr fortfarande kaffe

* fatt mina kort lasta, sett en sprakande eldshow, konverserad med nan form utav sjalsfrande och cyklat i nerforsbacke. Allt pa samma kvall.

* serverat ungefar en miljon burgare pa the Rails och gjort en valdans massa kaffe pa Aquarious.

* tjafsat, brakat och blivit jattekar i varldens finaste Kyle!

* varit pa brollop. Det var fint.

*fatt gratis VIP-biljetter till Splendour in the Grass. Det var en festival som gick av stapeln har i Byron Bay for ungefar exakt en vecka sen. Jag hade hur kul som helst, men det var inte direkt nagra vidare varst bra band som spelade. Det roligaste var pa efterfesten nar Kyle sa inte kande igen sangaren fran Bloc Party och sa till honom vilken javla skitspelning Bloc Party hade gjort. Det var kul.

Det ar val ungefar vad jag har pysslat med har nere. I morgon ska jag nog ut och spana efter valar! Puss pa er!