måndag 4 juni 2012

Dagen är din! (zoom zoom)

Idag var det söndag och vi trotsade regnet och tog oss en tur till Tusenfryd. Jag, Adrian, Anna och Sadiq. Resten vågade inte få ett par regndroppar på sig så de skulle bowla istället.

 SOM jag älskar nöjesparker. Ja, det är dyrt och omiljövänligt och allmänt onödigt, men det är ju SÅ KUL! Allt är liksom byggt bara för att man ska ha kul. Det finns ingen som helst nytta med någonting där inne, bara att man ska ha så kul som möjligt. Kul, kul, kul. Ok, en bowlinghall är väl också byggd bara för att man ska ha kul, men där måste man faktiskt jobba lite för det också. Allt man behöver göra här är att bestämma sig för att man vågar, sätta sig ner och njuta. Och i och med att dagen började med regn var det inte heller några köer att tala om. Men trot eller ej, vi fick uppehåll hela dagen och mot slutet vågade solen till och med sig fram.




Så sjukt KUL.


Och så sjukt SÖTT!

Sen åkte vi hem och flyttade över våra grejer från Adrians mamma till Adrians pappa och åt gazpacho (prosit) och såg på Seinfield och regnbågen. 


Och nu är jag så där trött som man bara blir när man har sprungit runt en hel dag som en fyraåring som har druckit sin första läsk och när kroppen inte har en jävla aning om vad det egentligen var som hände när man kastades upp och ner och g-krafter hit och loopar dit. Det ska bli skönt att sova.

2 kommentarer:

  1. Världens finaste Bus!!
    Kul och se vad du hålls med!
    Puss!! <3

    SvaraRadera
  2. FjällJanne! Du kan vara världens finaste! Ska vi leka i sommar? puss!

    SvaraRadera