torsdag 29 november 2012

Det var en kul helg, den helgen som var

Det var den sannerligen. Jag tog mig hem till skogen och det gjorde även Adrian och Anna från Norge, mamma från Malung, Johannes från skolan, Carin & Can från Linköping, mormor från Stockholm, och pappa var redan hemma. Vilket gäng! Det blev sång och dans och skratt och lek. Kul. Jag har inga vidare värst bilder från kalaset, men ni får väl sluta vara så bortskämda och hålla till godo med vad som bjuds!


På lördagen var vi först i Vingåkers kyrka och såg på Händels messias och det var jättefint, men framför allt var det jättelångt. 


Sveriges kanske snyggste 86-åring!


Sen drog vi vidare till Villa Sandhem där One Two Die Four gjorde det de gör bäst! Efteråt drack vi öl och åt pizza och åkte hem och drack glögg och sommarvin och spelade spel och somnade i soffan.


Morgonen därpå blev det bakisbrunch med scones och sen åkte alla hem och bort, i olika omgångar, som tur var. Jag och Adrian bestämde oss för att det var värt att boka om biljetter för att få en dag till tillsammans så det gjorde vi och hasade runt i stugan och spelade spel en extra dag. Good times!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar