onsdag 21 november 2012

Två bra saker

I fredags hände två mycket bra saker. Den första saken som hände var att världens bästa bror kom ner hit på besök över helgen. Ett par timmar (och lite ginger beer och pingis) senare hände nästa asbra sak. Nämligen att världens bästa syster också kom hit! Slå på trumman!

Vi åt linsgryta med ost och spelade tp och det blev lite krig, men inte mellan oss som omväxling. 

På lördagsförmiddagskvisten åkte vi till Ystad och alla bröt vi våra köpstopp på Unos kläder och så fikade vi på mysigaste ekofiket där de hade goda mackor och buffe och...


...världens kanske minsta kakfat!


Sen frågade vi efter vägen till havet och hittade hundratals av sådana här små byggnader. Vi lurade länge på vad man kunde ha en sådan till. 


Sen hittade vi havet och tog en long walk on a short pier. 


Här kan man bo. 



I jakten på Annas gamla kompis, cinema 3, hittade vi bästebrorsgränd och bäste brors gamla kompis på Max. Sen åkte vi hem till Tomtelilla igen och efter mycket dividerande fram och tillbaka bestämde vi oss för att inte gå på bio, så vi åt pizza och gick tillbaka till skolan. 

Där hade vi en sjudundrande kväll med tp, charader x 3, tribond, the curse of captain morgan, klappleken, ordlekar, manchego, nattligt bastubad, skrattanfall, trädklättring, nattapasta med ost och sherlock innan alla somnade på diverse platser. 



På söndagen åkte Johannes hem okristligt tidigt och jag och Anna gick promenad på den gamla tågrälsen. Check. Sen lagade vi indiskt och sen åkte även Anna hem och kvar satt jag med en svettig handduk, en flaska fireball, ekologisk choklad och träningsvärk i skrattmagen som minnen från en meget, meget bra helg!


3 kommentarer:

  1. Ni är verkligen fina, så himla fina!
    säger mor.

    SvaraRadera
  2. Och så himla himla kul det var också. Bra sammanfattat sis :)

    SvaraRadera
  3. Åh det var mysigt att få vara med lite på distans!! tycker moster som liksom sin syster också tycker att ni är "så himla fina". Längtar lite till juleaftonsnatten

    SvaraRadera